5 Easy Facts About iş ayakkabısı Described

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Style İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine yardım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metallic içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Zorlu çalışma koşullarında ayakları korumak için tercih edilen ayakkabılar sert ve ağır yapıları nedeniyle ayakları yorabilir, terlemeye neden olup huzursuz hissettirebilir. Ancak Sroter Güvenlik İş Ayakkabısı'nı tercih ederek gün boyu konforlu kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz. Nefes alabilen üst yapısıyla ayakların kuru kalmasını sağlar. Yumuşak kevlar orta tabanı konforlu kullanım sunar.

Her advertımda darbeleri emerek kullanıcıya ekstra konfor sağlayan bu ara taban, ayak sağlığınızı korur ve uzun süreli çalışma koşullarında yorgunluğu azaltır.

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

Ter emme ve emilen teri geri bırakma: Kullandığımız fusbetlerin ter ve su buharı emme kapasitesi yüksek iş ayakkabısı giy olup kısa sürede emilen nemi geriverir ve hızla kurur.

"P" typicalına sahip iş güvenliği ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere sahip olur:

İş güvenliği ekipmanları dahilinde ayakkabıların kalitesi son derece mühim bir ayrıntıdır. Her sektörde olduğu gibielektrikçi ayakkabılarında da seçim yaparken olabildiğince dikkatli olunmalıdır.

İş ayakkabıları da iş kıyafetlerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Eğer sizi olası kazalara karşı koruyacak ayakkabi es anlamlısı dayanıklı ve konforlu iş ayakkabısına ihtiyacınız varsa yazımızın devamını incelemeye davetlisiniz!

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı iş ayakkabısı çelik burun ile basketbol ayakkabısı arasında model ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Hemşire terlikleri sağlık alanında birçOkay farklı departmanda kullanıldığı nedeniyle terleme ve neme karşı koruma sağlaması önem taşımaktadır. Sabo hemşire terlikleri delikli yapısı ve taban malzemesinin kalitesi açısından ayakta terleme ve kokma yapmamaktadır. Daha fazla bilgi için Hemşire Terliği kategorisini inceleyiniz. 

İnşaat işleri gibi yerlerde kullanılacak iş ayakkabılarının tabanı çivi vb. batmalarına karşı metalik bir malzeme ile de takviye edilmelidir.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Report this wiki page